Ηλεκτρονική Τιμολόγηση eINVOICE

Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης eINVOICE

Αξιοποιώντας τις διευρυμένες δυνατότητες που παρέχουν οι τεχνολογίες cloud, η υπηρεσία αυτή αποτελεί εξέλιξη της παραδοσιακής διαδικασίας τιμολόγησης, προσφέροντας έναν οικονομικό, ασφαλή, αξιόπιστο και πλήρως αυτοματοποιημένο τρόπο εκτέλεσης καθημερινών εργασιών με σημαντικά οφέλη για τις σύγχρονες επιχειρήσεις.

Χωρίς τεχνικές πολυπλοκότητες, και πλήρως συμμορφούμενη με τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (Ε.Λ.Π.), η υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης αποτελεί μία ολοκληρωμένη επιχειρηματική λύση που εξασφαλίζει ευελιξία, και εξοικονόμηση πόρων.

Η λειτουργία της υπηρεσίας είναι εξαιρετικά απλή, διασφαλίζοντας την απαιτούμενη ακεραιότητα, αυθεντικότητα και αναγνωσιμότητα των εκδιδόμενων τιμολογίων.

Τα παραστατικά, μετά τη δημιουργία τους στην εφαρμογή τιμολόγησης, αποστέλλονται στην υπηρεσία eINVOICE της SoftOne και μέσω αυτής, στον αντίστοιχο πελάτη/παραλήπτη που ειδοποιείται μέσω email για να τα παραλάβει και αποδεχθεί, ενώ παράλληλα, αρχειοθετούνται αυτόματα στο cloud. Έτσι, ο παραλήπτης έχει πρόσβαση από παντού και με οποιοδήποτε μέσο στην υπηρεσία και στα τιμολόγια που έχει λάβει, ενώ η επιχείρηση έχει συνεχή, real-time ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση των τιμολογίων που εκδίδει.

Πιστεύουμε ότι με την εν λόγω διαδικασία, μόνο οφέλη μπορούν να προκύψουν και αφορούν στην ταχύτητα και ακρίβεια της αποστολής των παραστατικών και στη μείωση κόστους διεκπεραίωσης (σημ. η υπηρεσία eINVOICE παρέχεται δωρεάν)

Παρακαλούμε όπως να μας ενημερώσετε για την αποδοχή σας, επιστρέφοντας συμπληρωμένη την έγγραφη δήλωση αποδοχής με ταχυδρομείο ή στο email: info@fotocopy.com.gr

(για την εισαγωγή σας στο eINVOICE, απαιτείται η καταρχάς η αποδοχή σας για ηλεκτρονική τιμολόγηση όπου στην συνέχεια θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία από την εταιρία μας)