Πληροφορίες για την Εταιρία

Εταιρικό προφίλ

Η FOTOCOPY ιδρύθηκε το 1985 και δραστηριοποιείται στον τομέα της σύγχρονης τεχνολογίας, στο χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης, προσφέροντας πραγματικά ολοκληρωμένες, τεχνολογικά καινοτόμες, σίγουρες και αξιόπιστες λύσεις για κάθε επιχείρηση, οργανισμό και επαγγελματία.

Το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον και οι ιδιαίτερες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα στις αγορές, κρίνουν απαραίτητη τη χρήση του καλύτερου δυνατού ψηφιακού εκτυπωτικού εξοπλισμού καθώς και των σχετικών λύσεων πληροφορικής, ειδικά σχεδιασμένα στις ανάγκες και στα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε επιχείρησης και οργανισμού. Στόχος μας, η άρτια οργάνωση και η αυτοματοποίηση των λειτουργιών μίας επιχείρησης.

Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρουμε προϊόντα (όπως έγχρωμα και ασπρόμαυρα ψηφιακά πολυμηχανήματα γραφείου και ψηφιακά πιεστήρια, συνδυασμένα με κατάλληλα συστήματα περάτωσης και φινιρίσματος για Book publishing | Variable Data printing | Cross media | Trans-promo | Inline finishing | Workflow automation | Color Management | Label printing | Wide Format printing | 3D* Printing) και υλοποιούμε λύσεις λογισμικού που βελτιώνουν τις ροές εργασίας και μειώνουν το κόστος παραγωγής, δίνοντας έμφαση στα μοναδικά χαρακτηριστικά και ανάγκες κάθε επιχείρησης και οργανισμού.  Για το λόγο αυτό, η FOTOCOPY έχει αναπτύξει κάθετες λύσεις απευθυνόμενες στις ιδιαίτερες ανάγκες των επιχειρήσεων.

Φιλοσοφία – Στόχοι

▌ Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται οι καθημερινές ανάγκες και συνήθειες των επιχειρήσεων αλλάζουν ακολουθώντας τις εξελίξεις αυτές. Έτσι και οι υπηρεσίες μας. Στην FOTOCOPY ακολουθούμε πιστά τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας με Web και Mobile εφαρμογές, ΙΤ και MPS υπηρεσίες. Η πολυετής εμπειρία των στελεχών μας και η καινοτομία με τη χρήση τεχνολογίας αιχμής, είναι αρωγοί στην προσπάθεια μας για την ολοκληρωμένη κάλυψη επιχειρησιακών αναγκών και την αντιμετώπιση οποιασδήποτε πρόκλησης. Με συνεχή προσήλωση στην προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, επιτυγχάνουμε τη δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος για τις επιχειρήσεις τους οργανισμούς και επαγγελματίες, βοηθώντας όχι μόνο στην επίτευξη άμεσων στόχων, αλλά και στην εξασφάλιση μιας μακροχρόνιας επιτυχημένης πορείας.

▌ Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών των πελατών μας μέσα από την οικοδόμηση μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Συμβάλουμε ώστε να γίνονται οι πελάτες μας πιο ανταγωνιστικοί. Με υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας οι οποίες μεταξύ άλλων προσφέρουν αυτοματοποίηση διαδικασιών και επικοινωνία μέσω internet, συμβάλλουν στη μείωση του λειτουργικού κόστους των επιχειρήσεων. Οι σύγχρονες επιχειρήσεις επιβάλλεται να είναι ευέλικτες, εξωστρεφείς και ακόμα πιο σημαντικό, ιδιαίτερα στην εποχή κρίσης που διανύουμε, ανταγωνιστικές. Πιστοί ακόλουθοι των εξελίξεων της τεχνολογίας, αναπτύσσουμε σύγχρονες κάθετες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Επιπροσθέτως με Web & Mobile εφαρμογές, όπως και υπηρεσίες Cloud στοχεύουμε στην καλύτερη οργάνωση των επιχειρήσεων και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Επισκόπηση

▌Επωνυμία: ΠΟΥΛΙΑΡΕΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Α.Ε. (FOTOCOPY A.E.)

▌ Έδρα:  Κουρτίδου 28 Αθήνα

▌ Ίδρυση: 1985                                               ▌ Δ/νων Σύμβουλος:     Πουλιαρέκος Χρήστος

▌Τμήματα:                                                       ▌ Προϊόντα & Υπηρεσίες:
– Πωλήσεων Λιανικής/Χονδρικής                  – Παραγωγικά μηχανήματα / Σχεδίου
– Business Development                                 – Πολυμηχανήματα / Εκτυπωτές
– Τεχνικής Υποστήριξης                                 – Περιφερειακά
– Οικονομικό / Λογιστήριο                             – Εφαρμογές
– Logistics / Αποθήκες                                   – Συμβουλευτικές υπηρεσίες
– Marketing                                                    – Ηλεκτρονική Τιμολόγηση eINVOICE

▌ Πιστοποιήσεις:
– Διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2015
– Τεχνικής υποστήριξης και εκπαίδευσης στα προϊόντα RICOH, KYOCERA, DEVELOP


ΠΟΥΛΙΑΡΕΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Α.Ε. (FOTOCOPY A.E.)
Κουρτίδου 28, Αθήνα 10445, Τρεις Γέφυρες Αττικής
Τ: +30 210 8822531 |  F: +30 210 8838467
info@fotocopy.com.gr | http://www.fotocopy.com.gr