Η Εταiρεία

Η FOTOCOPY A.E. (ΠΟΥΛΙΑΡΕΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Α.Ε.) με συνεχή πολυετή παρουσία στην Ελληνική αγορά από το 1985, υποστηρίζει μικρές αλλά και μεγαλύτερες λύσεις, για κάθε επιχείρηση του χώρου των γραφικών τεχνών, ανεξαρτήτως μεγέθους. Η FOTOCOPY σταθερά στο πλευρό των πελατών και των συνεργατών της, προσφέρει πραγματικά ολοκληρωμένες,  τεχνολογικά καινοτόμες,  σίγουρες και αξιόπιστες λύσεις για κάθε επαγγελματία, όπως έγχρωμα και ασπρόμαυρα ψηφιακά πιεστήρια συνδυασμένα με κατάλληλα συστήματα περάτωσης και φινιρίσματος, καθώς και  λύσεις λογισμικού που βελτιώνουν τις ροές εργασίας και μειώνουν το κόστος παραγωγής.

RICOH | KYOCERA | DEVELOP 

DIGITAL COLOR & B/W

PRO & WF SYSTEMS | MULTIFUNTIONAL SYSTEMS

Η σειρά PRO C7200SX/ C7210SX (Graphic Arts Edition) της Ricoh με 5-χρωμη εκτύπωση (CMYK και White / Clear ‘Βερνίκι’ / Neon Yellow / Neon Pink / Invisible Red)  συνδυάζει την απίστευτη ποιότητα εκτύπωσης για νέες καινοτόμες εφαρμογές, την εξαιρετική ταχύτητα και ευελιξία διαμόρφωσης , με την απαράμιλλη αντοχή και αξιοπιστία, ακριβώς όπως απαιτείται για τις ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλου όγκου.

Οι σειρές  έγχρωμης / ασπρόμαυρης παραγωγικής εκτύπωσης μεγάλου σχήματος (Wide Format / Plotters) των οίκων RICOH, KYOCERA και CANON, συνδυάζουν εξαιρετική ποιότητα και ταχύτητα.

Οι σειρές των πολυλειτουργικών συστημάτων των οίκων RICOH, DEVELOP και KYOCERA διατίθενται σε διάφορες ταχύτητες εκτύπωσης, έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, περιλαμβάνοντας έγχρωμα και ασπρόμαυρα πολυλειτουργικά συστήματα  με την απαραίτητη ευελιξία διαμόρφωσης.

Δείτε εδώ το εταιρικό προφίλ

Με τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας.
FOTOCOPY A.E.